Toyota

Toyota

Andere auto nodig?

Bekijk onze occasions

Gespecialiseerd in Toyota

'Kaizen' is wat Toyota heeft doen uitgroeien tot een wereldmerk met een ijzersterk imago op het gebied van betaalbare, betrouwbare en veilige auto's.

Autobedrijf Jan Bakkes b.v. werkt welbeschouwd al tientallen jaren volgens 'kaizen'. Zo blijft het bedrijf continue onderzoeken hoe verkoop, service en onderhoud verbeterd kan worden zodat de kwaliteit omhoog gaat en de kosten omlaag.

De medewerkers worden in dat kader bijvoorbeeld regelmatig bijgeschoold bij de Toyota importeur en aan gerenommeerde opleidingsinstituten. Zo kunnen zij u optimaal van dienst zijn als het gaat om kennis van techniek, modellen en accessoires.

Behalve een manier van werken is 'kaizen' vooral ook een manier van leven, zeggen ze bij Toyota in Japan. Het is dan ook niet iets wat je zomaar even kunt leren. Het is geen jas die je aantrekt. Daar kunnen ze u bij  autobedrijf Jan Bakkes b.v. in Posterholt alles over vertellen.

'Kaizen' is een geintrigeerd onderdeel van het bedrijf, waardoor ze hun naam voor altijd met het merk Toyota verbonden weten. Of ze het nu 'kaizen' noemen of 'het streven naar uitstekende service'. Jan Bakkes en Toyota: voor de regio Roermond en omstreken een onverslaanbare combinatie.